16 oktober 2021

Tomtens dilemmor?

Det var en gång en förlupen tomte som vaknade upp ur sitt ide. Yrvaken gnuggade han sina sömndruckna ögon. Han visste inte heller att coronan härjade fritt i världen. Hur kunde han veta det? Han tittade under lugg på barnens önskelistor. Tomten rynkade sin fårade panna han kliade sig i nacken han konstaterade att dom flesta ville inte ha statusprylar i år? Okej det märkligt det han märkte var att alla ville vara friska? Okej det var bra i så fall. Han funderade en lång stund på medans han tittade upp på den stjärnklara himlen. Hur han skulle kunna hantera detta här på bästa sätt? 

Han hade inget trollspö som kunde rädda alla och envar inte ens en ramsa hade han än mindre superkrafter. Naturligtvis gjorde han det bästa av situationen som så många gånger förr? Vad han gjorde får vi alla veta först på julafton? I mitt fall som förälder med en begränsad ekonomi så ser jag till att min familj får den allra bästa julen såklart efter den rådande situationen. Varken mer eller mindre men historien kunde lätt ha slutat här och nu? Men det kommer alltid en fortsättning hur man än vänder och vrider på saker och ting?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...