19 oktober 2020

Koncist: Vintern vårt närmaste helvete?

Herregud nu är redan vinterspöket över oss speciellt då i Norrland men även kommen till Värmland. Sjukt så jävla mycket snö däruppe dessutom hotade meteorolog gubben med snö även i min region? Första snön är alltid ett rent helvete oavsett vilket bilar krockar bilar slirar allt åker kana och kirurg klinikerna blir packade. Finns det nåt som är bra med vintern kan faktiskt, inte komma på ett enda dugg bara skit alltså!

Det är säkert över 40 årstider sedan som jag själv tyckte vintern var någorlunda lattjo? Då var jag tvingad att gilla eländet när barnen var små. Men idag herregud då ser jag  endast vintern bara som nåt nödvändigt ont? Som bara måste finnas där för balansen och helhetens skull. Annars så är det nuvarande läget, ungefär, som när man åker rulltrappan mot ett annat helvete? I det här fallet symboliserar helvetet den kommande och antågande vintern.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...