22 oktober 2020

Koncist: Uppblossat corona och illvilliga rykten till minst 2023?

Egentligen undrar man vad som snurrar i den danska ubåts mördarens arma skalle? Det kanske vi inte alls vill veta? Galningen passade dessutom på att rymma för ett ögonblick även ta en gisslan någon hjärnskrynklare vad det visst? Dramat blev trots allt ganska kortvarigt i stort sätt slut innan den ens hade börjat. Men ändå själva grejen var ganska absurt i sig själv.

Parallellerna är ganska snarlika mellan affärs idkarna och den kriminella skaran? Uppfinnings rikedomen påhittigheten och den sprudlande fantasin. Båda grupperingar hittar på både det ena och det andra spånar nya vägar och andra kundkretsar i dessa kärva corona tider. För att få sina respektive verksamheter att gå runt.

Skillnaden blir förr eller senare att den där kriminella skaran hamnar i finkan bakom lås och bom. Som sagt här finns det både vinnare och förlorare? I min region har en ny corona våg blossat upp igen. Ett par äldreboenden är hårt drabbade. liksom både skolor och universitet. Igen går säker i dessa opolitiska tider. Hörde rykten om att samhället håller på att förberedas för en stängning till minst 2023? Det är den siffran som jag har hört den tror jag självfallet på i nuläget. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...