18 september 2020

Koncist: När monopol hänget blir en ofrivillig betald verklighet.

Nu är det på gång att straffrabatten för 18-20 åringar skall försvinna i Januari ok då menar dom att det blir mer intagna på landets anstalter ok? Det låter väl inget vidare? Verkar finnas hur mycket unga kriminella som helst? Då lättar regeringen på plöskan och trollar fram nån miljard till att typ bygga upp nya bunkrar. Bygga ut bygga in bygga till och till slut stärka och säkerställa säkerheten.

Tänk vad vi skattebetalare få vara med och bidra vi bidrar till någonting som kan drabba oss indirekt innerst inne kan jag tycka att icke svenska medborgare borde utvisas direkt utan att passera finkan. Ska vi verkligen betala för det utländska finliret i cellerna det här är inget jävla monopolhäng utan ren jävla verklighet.

Maestro Tegnell är i sitt esse mannen som gett covid 19 sitt fula tryne till svenska folket säger i sin senaste rapport att det finns en stark koppling till låg överdödlighet i influensa och en låg överdödlighet i covid ok det låter väl trovärdigt? Mannen fortsätter att ta tala i obegripliga termer om hur varför och därför allt är som det är? 

Som en vanlig gräsrot kan jag bara konstatera att den här pandemin inte har för avsikt att försvinna på hiskligt länge? En sådan här grej självdör inte den här saken lever tills någon kommer på nåt sätt att göra den hanterbar kanske dröjer det till långt in på 2021?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...